Učitavanje...
TESLA VODA

Funkcionalan napitak koji se sastoji 100% od prirodne izvorske vode obogaćene mineralima i stabilizovanim jonima.

Više o tome Kupi Online

TESLA VODA JE ZAVRŠNA FAZA U RAZVOJU JONIZOVANE FLAŠIRANE VODE.


TESLA VODA je u svetu prva i jedina, visoko kavalitetna jonizovana alkalna pijaća voda, nastala kao rezultat jedinstvene revolucionarne tehnologije jonizacije vode (kojom se joni vezuju za klastere i ostaju sačuvani u samoj strukturi vode). TESLA VODA, dobijena iz najčistijih izvora, izgrađena od najboljih minerala, primenom tehnologija najvećeg naučnika svih vremena Nikole Tesle, čini podlogu za aktivaciju regeneracije ćelija u organizmu. U sportu, na proslavama ili svakodnevnici, jonizovano ćelijski obnovljivo dejstvo TESLA VODE je jedinstveno. Ova voda objedinjuje u sebi samo najbolje osobine nauke i prirode.


REGENERACIJA I REGULACIJA


TESLA VODA je visoko jonizovani ćelijski obnovljivi Lifestyle energetski napitak. Višestruko dejstvo TESLA VODE reguliše regeneraciju ćelija, i ima oživljavajući jonizovani učinak na celokupan čovekov organizam.


Kupi Online

DOM VODE

Tesla voda se puni u podnožju srednjovekovnog manastira, što je odličan spoj tradicije i nauke - prošlosti i budućnosti. Jedinstveni ukus rezultira savršenim odnosom minerala i jona (PH 8,5). Doživećete to sa svakom flašom.


IMIDž

TESLA VODA predstavlja način života u duhu sa vremenom, savremenom tehnologijom u spoju sa čistotom netaknute prirode, jednostavnim dizajnom i visokom svešću o kvalitetu. TESLA VODA ispunjava unutrašnju čežnju za zdravljem i prirodnošću načina življenja u jednom proizvodu.


FLAŠA

TESLA VODA dizajnom odražava samu suštinu geometrije vode, njenog toka i energije. Jasnim linijama i modernim dizajnom TESLA VODA predstavlja budućnost u načinu razmišljanja. Nama je jedno u prvom planu: "životna energija vode".


Kupi Online

KAKO RADI?

TESLA VODA je energetski izvor za ćeliju.
› Eliminiše nadutost i probleme sa varenjem i utiče na detoksikaciju ćelije i celokupnog organizma.
› Duboko hidrira zbog čega ima anti-ageing efekat.
› U kontaktu sa telesnim tečnostima progresivno alkalizuje ceo organizam.
› Višestruko efikasna kod sportista.
› Ublažava posledice dejstva alkohola.


Uzimajući u obzir sve poznate forme energije voda i njihove karakteristike, zakone prirode vode i analize funkcije ljudskih ćelija, dizajnirana je primenom visokih tehnologija TESLA VODA. Sveobuhvatni radovi na istraživanju vodonika i njegov uticaj na ljudske ćelije su temelj ovog tehnološkog procesa. Osnovu ovog jedinstvenog tehnološkog razvoja čine rad i pronalasci genija Nikole Tesle.


VODA BIZNIS

Recept za uspeh pruža jedinstvena kombinacija našeg inovativnog proizvoda i marketinška kampanja u saradnji sa vrhunskim sportistima i prominentnim ličnostima. TESLA VODA bi po uzoru na ostale Premium vode trebala da bude piće u trendu ali sa zdravom sadržinom.


Kupi Online

NAŠA DUŽNOST

TESLA VODA prevashodno ispunjava zadatak sveopšteg poboljšanja zdravlja ljudi, podizanje kolektivne svesti u skladu sa prirodnim procesima.


KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas putem E-pošte info@teslavoda.com ili popunite kontakt formu ispod.

* Obavezna polja